ELSA Day – Accesul la justiție dincolo de granițe

ELSA Day – Accesul la justiție dincolo de granițe

Cu ocazia ELSA Day care a avut loc pe 29 noiembrie, departamentul Seminare&Conferințe a organizat o masă rotundă despre „Accesul la justiție dincolo de granițe”, eveniment la care au participat doamnele Lect.Univ.Dr. Mirela Costache și doamna judecător de la Curtea de Apel Galați, Gina Ignat.

Evenimentul a avut ca subiect de discuții, pe lângă tema stabilită, problemele întâlnite în practică în legătură cu accesul mult prea facil la justiție. Desigur, temele nu s-au oprit aici și dezbaterea pe diverse teme de drept a continuat în mai multe direcții, ajungând să facem analize de drept comparat între sistemul juridic din mai multe state.

Pe parcursul prezentării am ținut ca fundal pentru videoproiector imaginea pentru ELSA Day Contest la care grupul nostru local a muncit foarte mult și care a fost o experiență antrenantă și distractivă. Pentru aceasta, s-au făcut mai multe poze cu membrii grupului nostru local care au fost ulterior editate în PhotoShop de către Vicepreședintele Marketing ELSA Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*