Lawyers at work

      ELSA Galați, prin intermediul departamentului Activități Academice, te invită într-un mediu primitor ca să descoperi mai multe despre profesia de avocat de la un tânăr jurist ce profesează în domeniu. 

Înscrierile se fac până sambătă 31 martie.
La nr. de telefon: 0786 138 635 (Dalila Țuțu)
Locația: The Folly. 
La ora: 16:30.
Invitat special :Avocat Chiper Adrian

Moot Court Competition

           ELSA Galați te invită la Concursul de Procese Simulate de Drept Penal " Grup infracțional organizat" . Vrei să îți construiești incă de pe băncile facultătii un punct de plecare solid pentru evoluția profesională? Înscrie-te, indiferent de anul de studiu, singur sau alături de un coleg la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. și descoperă cum este să pledezi în fața unui juriu avizat! În e-mail, se vor preciza numele participanților și părțile pe care le reprezintă în proces (avocatul apărării sau avocatul acuzării) . Evenimentul cuprinde 2 etape: una de selecție( scrisă) și o a două (orală), concursul își propune să ofere studenților la drept ocazia de a se afla pentru întâia oară în ipostaza profesionistului și nu doar în cea a novicelui. În etapa de selecție (scrisă), studenții înscriși singuri sau în echipe de câte 2 persoane vor primi în format electronic o spetă ce va conține probleme de drept penal, alături de regulamentul concursului. Aceasta va trebui solutionată prin intermediul unui memoriu ce trebuie trimis la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , pană pe data de 25 martie 2017. La finalul acestei etape, vor fi selectate cele mai bune echipe iar acestea vor participa ulterior la etapa orală ce va avea loc în Sala de Procese din cadrul Facultății de Științe Sociale Juridice și Politice în fața unui juriu specializat, in data de 28 martie la orele 17:00

Concurs de procese simulate - Drept Civil -

01.04.2013 micsorat

 

https://www.facebook.com/events/464471876965878/

Lawyers at work

Dorim să îi mulțumim invitatului: Conf. univ. dr. George Cristian Schin pentru sustinerea și implicarea în proiectul desfășurat de departamentul Activități Academice din cadrul ELSA Galați. A fost o onoare să vă avem alături și să aflăm de la dumneavoastră ce înseamnă meseria de notar.

 

14695606 349641368720158 7844717500415693904 n