Jail Party

   ELSA Galați petrece din nou! 
Pe 25 martie vă așteptăm la Belle Pub începând cu orele 21:30.
Persoană de contact: Dragoș-0747591348 
P.S. se poartă dungile în perioada asta.

#ELSAGalatiPetrece  #SePoartaDungile

ELSA Galaţi face recrutări!

„O lume justă în care există respect pentru demnitatea umană și diversitatea culturală” reprezintă viziunea ELSA și fundamentul activitătii noastre. În acest context, cea mai mare asociație a studenților la drept oferă: stagii de practică în tară și în străinătate , vizite instituționale, pocese simulate, școli de drept și multe alte activităti și evenimente cu ajutorul cărora să îți imbunătătesti abilitătile de viitor jurist. 
Dacă ești creativ și implicat, competitiv și doritor de noi experiențe și de a cunoaște persoane noi te asteptăm la recrutări începând de luni, 27 februarie și poți completa chestionarul de înscriere și online:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-IS64AkvmwVFwXMyNJAH9yv4AhPmMdsSS5ssUABtLwp-VKQ/viewform

Te invităm să participi și la prezentarea noastră, luni, 27.02.2016 la ora 18:00 în cadrul Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice "Dunărea de jos". 

Pentru orice alte detalii, Vicepreședintele Resurse Umane, vă stă la dispoziție: 0747 591 348 (Dragoș)

ELSA Horror Story

    ELSA Galați vă invită să petrecem o seară înspăimântător de frumoasă într-o atmosferă sinistră, la Belle Pub, pe data de 29.10.2016, incepand cu ora 21:30

.#UnleashYourInnerMonster

911, Emergency

Te așteptăm la noi în echipă!

                „O lume justă în care există respect pentru demnitatea umană și diversitatea culturală” reprezintă viziunea ELSA și fundamentul activității noastre. În acest context, cea mai mare asociație a studenților la drept oferă: stagii de practică în țară și în străinătate , vizite instituționale, pocese simulate, școli de drept și multe alte activități și evenimente cu ajutorul cărora să îți îmbunătățești abilitățile de viitor jurist. 
Dacă ești creativ și implicat, competitiv și doritor de noi experiențe și de a cunoaște persoane noi te așteptăm la recrutări începând de luni, 3 octombrie.
Urmărește-ne pe site și facebook:https://www.facebook.com/ELSA.Galati/   pentru a afla mai multe detalii.