MCC – Malpraxis

MCC – Malpraxis

Astăzi, după o perioadă în care studenții din anii II, III și IV au avut la dispoziție un timp de înscriere, a avut loc Concursul de Procese Simulate de Drept Penal, având tema „Malpraxis”.

Departamentul de Activități Academice a organizat acest eveniment la Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice, în sala de procese simulate.

Cele două echipe, una formată din doi studenți din anul III și cealaltă din doi studenți din anul IV, și-au prezentat pledoariile și au adus argumente cât mai puternice și pertinente pentru a câștiga Premiul I. După o oră în care echipele și-au prezentat punctele de vedere, au adus argumente pro și contra, participanților li s-au adresat întrebări, li s-au prezentat punctele tari și s-au adus completări acolo unde a fost cazul.

Juriul format din trei juriști, doi absolvenți ai facultății noastre, Adrian Chiper și Marius Ghiviziu, și domnul judecător Alexandru Bleoancă au hotărât modul de acordare a diplomelor și i-au premiat pe participanți, locul I fiind câștigat de echipa formată din cei doi studenți din anul III.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*