Study Visit ELSA Galați – ELSA Brașov

Study Visit ELSA Galați – ELSA Brașov

După ce ELSA Galați a vizitat Brașovul prin Study Visit-ul organizat de ELSA Brașov, în perioada 3-5 noiembrie, a venit rândul grupului nostru local să le fie gazdă. Departamentul Seminare&Conferințe a pus la punct toate detaliile pentru ca acest eveniment să iasă reușit, astfel încât ELSAcii de la Brașov să se simtă cât mai bine în vizită la noi.

O parte dintre membrii noștri a fost prezentă pe 3 noiembrie la gară unde i-a întâmpinat pe noii veniți cu un afiș de întâmpinare cu mesajul „A journey of a thousand miles must begin with ELSA Family”. Cazarea s-a făcut în cadrul căminului LSG, după care cele două grupuri locale au făcut un scurt tur al orașului în Grădina Botanică, pe faleză, după care au luat cina la Blue Aqua înainte de o ieșire în cafenea și club.

Ziua de 4 noiembrie a fost una dintre cele mai așteptate întrucât departamentul de Seminare&Conferințe a organizat o Cafenea Juridică despre Psihologia din spatele „crimei perfecte”, unde ambele grupuri locale au fost invitate să participe. Evenimentul s-a desfășurat în The Folly unde l-am avut invitat pe domnul Vasile Stoica.

După terminarea Cafenelei Juridice, cei de la Brașov s-au retras cu o parte din grupul nostru local la cămin unde și-au continuat restul serii pentru că în următoarea dimineață îi aștepta un drum lung cu trenul înapoi spre casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*